Boven €75,- gratis verzending
Mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Fysieke Winkel

Jerkbaits

ROZEMEIJER Jerk & Swim

* Lengte; 14 cm
* Gewicht; 48 gram
* Duikdiepte; 0,5 tot 1..
€16,99

BERKLEY Zilla Glider 160

16cm
67gram
langzaam zinkend
€17,99

SALMO SLIDER 10cm

* Lengte; 10 cm
* Gewicht; 46 gram
* Duikdiepte; 0,1 tot 1..
€16,49

SPRO THE RAPPER 128 SLS 49GR

* Lengte; 12,8 cm
* Gewicht; 49,6 gram
* Duikdiepte; 0,3 t..
€16,49

SALMO RATTLIN' SLIDER 11cm

* Lengte; 11 cm
* Gewicht; 49 gram
* Duikdiepte; 0,5 tot 1..
€16,99

SALMO FATSO 10cm

* Lengte; 10 cm
* Gewicht; 48 gram
* Duikdiepte; 0,8 tot 1..
€14,99

ROZEMEIJER Maori

* Lengte; 12 cm
* Gewicht; 57 gram
* Duikdiepte; 0,1 tot 1..
€14,99

Ontdek onze Jerkbaits voor het vissen op Snoek bij Viking Hengelsport

Bij Viking Hengelsport bieden we een uitgebreide assortiment jerkbaits, speciaal ontworpen om de snoek te verleiden tot krachtige aanbeten. Onze collectie omvat topmerken zoals Spro, Westin, Berkley en Salmo, die garant staan voor duurzaamheid, kwaliteit en effectiviteit.

Spro: Spro staat bekend om zijn innovatieve kunstaasontwerpen en biedt een assortiment jerkbaits dat perfect is afgestemd op de snoekvisserij. Met hun realistische actie en levendige kleuren zijn Spro-jerkbaits een onmisbaar wapen in de tackle box van elke snoekvisser.

Westin: Westin staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid en biedt een scala aan jerkbaits die zijn ontworpen om zelfs de meest sluwe snoeken te verleiden. De jerkbaits van Westin zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn uitgerust met scherpe haken.

Berkley: Berkley staat bekend om zijn innovatieve benadering van kunstaasontwerp en biedt een breed scala aan jerkbaits die zijn ontworpen om de hongerige snoek te verleiden. Met hun levensechte actie en duurzame constructie zijn Berkley-jerkbaits een favoriet onder snoekvissers over de hele wereld.

Salmo: Salmo is een toonaangevend merk op het gebied van kunstaas en biedt een assortiment jerkbaits dat is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen. Hun jerkbaits staan bekend om hun onweerstaanbare actie en zijn een must-have voor elke serieuze snoekvisser.

Klantenservice die voor je Klaarstaat: Bij Viking Hengelsport begrijpen we dat het kiezen van het juiste kunstaas cruciaal is voor een succesvolle viservaring. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de perfecte jerkbait voor jouw visserij, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen en advies te geven.

Bestel Vandaag nog bij Viking Hengelsport

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment jerkbaits voor snoek vandaag nog. Bij Viking Hengelsport vind je alles wat je nodig hebt om je visuitrusting te optimaliseren en je kansen op een succesvolle vangst te vergroten!

Lees meer
Lees minder
Boven €75,- gratis verzending
Mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Fysieke Winkel