Boven €75,- gratis verzending
Mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Fysieke Winkel

Disclaimer

Rechts Persoon (Kamer van Koophandel: 85093491), hierna te noemen viking hengelsport, verleent u hierbij toegang tot www.vikinghengelsport.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Viking hengelsport spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Viking hengelsport.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Viking hengelsport. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Viking hengelsport nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Viking hengelsport.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Viking hengelsport, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Boven €75,- gratis verzending
Mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Fysieke Winkel